Skip to main content
Fantastisk placering & fantastiske naboer

Det elegante h27 ligger lige midt i centrum af København, kun et lille hop fra Strøget, der er den største gågade i byen. Området har det hele, og du kan finde butikker, restauranter, caféer og barer lige rundt om hjørnet. Byens summen omgiver hotellet, og du kan opleve det hele så snart, du træder ud af døren.

Det centrale København byder også på historie og kultur, og nogle af de største attraktioner er vores naboer og ligger kun få minutter væk. Det er blandt andet Rådhuset, Glyptoteket, Tivoli, Nationalmuseet – for blot at nævne nogle få.

Den nyrenoverede dansk design værelser slår tonen an for et stilfuldt ophold, og den grønne oase-lignende Garden Bar giver mulighed for en dejlig udendørs oplevelse, hvor du kan glemme tid og sted og gemme dig væk fra byens travlhed.

Værelser

Alle 200 værelser på h27 er inspireret af dansk design fra 50 og 60'erne og har forskellige farvekombinationer på hver etage.

See all rooms

The lux

Fortjener du lidt ekstra? Tillad dig selv at få lidt luksus i vores rummelige værelse.

Se mere

Alt hvad du har brug for er ♥ – og wifi

Gratis
wifi

Central
placering

Konferencefaciliteter

Garden
Bar

Cykeludlejning

Døgnåben
reception

Vaskeservice

Ikke-ryger
hotel

Spis & Drik

En lækker morgenmad og kaffe om morgenen, en eftermiddags cocktail pause i vores lounge & en sidste sen skud i vores bar efter en lang dag ude i byen. Vi har dig dækket! 
 

Morgenmad

Vores gæsters og medarbejderes sikkerhed er meget vigtigt for os. Derfor tilbyder vi lige nu en let økologisk morgenmadsbuffet, der enkeltvis serveres af vores morgenmadshold. Du kan morgemmaden i vores restaurant, lounge eller i gårdhaven - alt efter hvad du har lyst til. Vi tilbyder også vegetariske alternativer.

Se mere

Lounge Bar

Vores nyligt renoveret lounge & bar sætter atmosfæren for en perfekt aftendrink efter en hel dag med oplevelser. Måske vil du afprøve lokale håndværksøl? Vi har også et bredt udvalg af gins til din G&T's - spørg blot bartenderen for vores menu.

Se mere

Tilbud

Forkæl dig selv med et af vores gode tilbud – en romantisk eller afslappet weekend, eller noget helt andet.

Københavner Weekend

Drømmer du om at vågne i hjertet af København? Nyd en get-away weekend i centrum af København – gør det til en romantisk- eller bare en simpel afslapnings tur – det er helt op til dig.

Kørselsvejledning

Fra lufthavnen kan du tage en taxa direkte til hotellet, eller du kan tage toget til Københavns Hovedbanegård og gå til hotellet – vi er kun 10 minutter væk. Det er også en mulighed at tage metroen fra lufthavnen: Skift fra linje M2 til M3 eller M4 ved Kongens Nytorv og stå af på Rådhuspladsen, som kun ligger 3 minutters gang fra hotellet.
 

PARKERING

Det er ikke altid let at parkere i Københavns centrum. Heldigvis har vi en privat parkeringsplads under jorden til kompakte biler, hvor vores gæster kan parkere mod betaling af et ekstra gebyr (DKK 300 pr. dag). Parkeringspladsen har plads til 8 biler, og vi opfordrer gæsterne til at booke på forhånd (hello@hoteltwentyseven.dk).
 

Tilbage til top