Find de bedste oplevelser i København

h27 ligger lige i nærheden af de mest populære turistattraktioner som Tivoli, Strøget (gågaden), Nationalmuseet, Glyptoteket – så det er utrolig nemt at komme frem til en masse fantastiske oplevelser. Her får du en oversigt over nogle af de steder, som du helt sikkert bør besøge, og som ligger inden for en radius på 1 km fra hotellet. Oplev det bedste fra kulturens og historiens verden.

>> Læs mere om vores naboer forneden 

TIVOLI

Tivoli er en af de største og smukkeste seværdigheder i København, og er både et underholdende og historisk sted.
 

Se mere

RÅDHUSET OG RÅDHUSPLADSEN

Rådhuset er en smuk bygning, og pladsen foran er unægtelig en af de travleste pladser i byen. Pladsen markerer også starten på Strøget, der er den største gågade, og er på mange måder centrum af byen. 

Se mere

STRØGET – kun en gade væk

Strøget er den største gågade i København og også en af de længste i Europa. Strøget er meget populær blandt både lokale og turister, og vil tage dig gennem mange smukke og centrale placeringer i byen. 

Se mere

MUSEER Glyptoteket & Nationalmuseet

De mest populære museer i København ligger kun få minutter fra hotellet. Og de kan virkelig anbefales. 
 

Se mere

Vores naboer

Vi har nogle rigtige gode af slagsen – besøg dem næste gang du bor hos os! Hver virksomhed er en vigtig grundsten i vores kvarter og område – det må du absolut ikke gå glip af når du overnatter på h27.

Når du besøger os, besøger du os alle.

Esha Khamo Salon

Esha Khamo er en urban, bæredygtig frisørsalon, som ligger i hjertet af København, blot få skridt fra os. På deres Instagram kan man hurtig få fornemmelsen af den stemning, der er i salonen, når man træder ind af deres dør.

Sonny

Sonny er en lokal kaffe bar & café, som ligger på den travle Rådhusstræde, lidt længere nede af gaden fra h27. Vi elsker stemningen i caféen, deres stilfulde design og ikke mindst deres “on-point” latte art. Besøg dem for kaffe, morgenmad, frokost og kage.

Marv & Ben

Marv&Ben er en lille bib gourmet restaurant, som ligger på den hyggelige og gamle gade Snaregade. Her er fokus rettet på små lokale producenter, og det er netop dét og holdets kærlighed for mad, vin og service, som giver restauranten sin charme.