Find os i Københavns centrum

h27 ligger i centrum af København og har spændende naboer som Rådhuset, Tivoli, Strøget og Nationalmuseet, for bare at nævne et par stykker. Den centrale placering betyder også, at det er nemt at komme frem til alle de events, festivaler og begivenheder, der sker rundt om i byen hele året. Alt, hvad du har brug for, er lige uden for døren.

Løngangstræde 27, 1468 Copenhagen, Denmark

+45 70 27 56 27
For spørgsmål angående reservation: Copenhagen@motel-one.com

KØRSELSVEJLEDNING

TOG

For at komme til h27 fra Københavns Lufthavn er den bedste mulighed at tage det regionale tog til Københavns Hovedbanegård: Det tager omkring 20 minutter, og togbilletten koster 36 DKK (3 zoner) pr. person. Når du ankommer til Københavns Hovedbanegård, er h27 kun 5 minutters gang væk.

METRO

Hvis du kommer fra Københavns Lufthavn, kan du også tage metroen til Kongens Nytorv og skifte fra metrolinje M2 til M3 eller M4 og stå af ved Rådhuspladsen. Billetten koster det samme som en togbillet – 36 DKK (3 zoner), og turen tager cirka 20 minutter.

TAXA

Alternativt kan du tage en taxa fra lufthavnen til hotellet. Det tager cirka 20 minutter og koster omkring 250 - 300 DKK.

PARKERING

Vi har et parkeringsområde ved hotellet og kan tilbyde en parkeringsplads til vores gæster med kompakte biler mod et ekstra gebyr på 300 DKK pr. dag. Parkeringspladsen har plads til 8 biler, og vi opfordrer gæster til at booke på forhånd (Copenhagen@motel-one.com).

For information om parkering i København, se venligst her.