Skip to main content
Oplev vores overnatningsmuligheder i centrum af København

Hotel Twentyseven tilbyder værelser med trægulve, designermøbler og en minimalistisk farvekombination. De er rummelige og moderne og har et lækkert, sort skiferbadeværelse. Perfekt til både forretnings- og ferierejsende, der leder efter en central beliggenhed og komfortable og elegante værelser i København. Samtlige værelser inkluderer fladskærms-tv og gratis wifi.
 

Standard Dobbelt Værelse hos Hotel Twentyseven København

Standard dobbelt

Rejser du parvis og har ikke brug for meget plads? Vores Standard Double værelser er komfortable kompakte værelser velegnet til parret der rejser både for forretning eller fritid.
 

Se mere
Standard Twin Værelse hos Hotel Twentyseven København

STANDARD TWIN

Rejser du med en ven eller kollega? Vores Twin-værelser er helt perfekte til det. Del værelset, men ikke sengen.
 

Se mere

DELUXE DOBBELT

Vores Deluxe-dobbeltværelser er perfekte til dem, der er villige til at betale lidt mere for ekstra komfort. Som en del af prisen får I en velkomstsnack og kaffefaciliteter. Nogle værelser har adgang til altan.
 

Se mere

JUNIOR-SUITE

Vores junior-suiter er ideelle til dem, der leder efter en unik hoteloplevelse i Københavns centrum. De rummelige junior-suiter har udsigt over tagene i byen, Københavns Rådhus og Tivoli, og er designet af MUUTO.
 

Se mere

STANDARD FAMILIE

Værelset til familien eller trioen på udkig efter et moderne værelse i Københavns centrum. Standard-familieværelset er ideelt til en familie på tre eller tre personer, der ønsker at dele et værelse.
 

Se mere
Standard Enkelt Værelse hos Hotel Twentyseven København

Standard enkelt

Vores enkeltværelser er perfekte dig, der rejser alene, og er på udkig efter et komfortabelt og enkelt værelse i Københavns centrum.
 

Se mere
Tilbage til top